Претрага
Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Toyo Tires покровитељ АИГ отвореног првенства за жене

20. август 2024.

Toyo Tires шесту годину заредом спонзорише АИГ отворено првенство за жене. Toyo Tires поново ће бити Покровитељ и Званична ауто-гума овог значајног такмичења у голфу које ће се одржати од 22. до 25. августа.

Ове године, АИГ отворено првенство за жене биће одржано на чувеном Старом терену у Св. Ендрјусу, трећи пут турнир је одржан у „Дому голфа” откад је започео 1976.  

Једно од пет најважнијих надметања у голфу за жене, АИГ отворено првенство за жене привлачи најбоље голферке. Светски број један, Nelly Korda, на челу је 144 елитнe играчицe на овогодишњем првенству. 

Америчка голферка Lilia Vu враћа се да одбрани своју победу из 2023. Последњи пут гледаоци су на Walton Heath издању АИГ отвореног првенства за жене били почашћени величанственом завршном рундом од стране Vu која је почела прописаним бројем удараца, али је снажно одмакла од Charley Hull да би узела титулу за шест удараца.  

Toyo Tires партнер је АИГ отвореног првенства за жене од 2019, када је одиграно у Woburn-у у Енглеској. Toyo Tires активно ће подржавати овај значајан спортски догађај на каналима својих друштвених медија широм Европе.