Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Победа за Toyo Tires у трци NLS3

24. јун 2024.

Toyo Tires с Ring Racing-ом заузели су прво место у класи SP10 у трци прошлог викенда серије Nürburgring Langstrecken. Тојота GR Supra GT4 Evo број 170, коју су возили Andreas Gülden, Marc Hennerici и Tim Sandtler почистила је сву конкуренцију, завршивши 2 минута и 32 секунде испред свог најближег такмаца прешавши 26 кругова Nordschliefe-а после 4 сата трке.

Кола, опремљена тркачким глатким гумама с техничким подацима за Nürburgring остварила су најбржи круг у времену од 8 минута, 40,641 секунди при просечној брзини од 168,425 км/сат по кругу. Десет аутомобила било је на почетку класе SP10, и после четири сата тркања, осам је завршило трку, укључујући кола бр. 171, друга тојота GR Supra GT4 Evo која је завршила на трећем степенику подијума, 6 минута и 42 секунди иза својих сестринских кола на првом степенику. Кола Toyo Tires -а с Ring Racing-ом на трећем месту возио је амбасадор марке Proxes, Takayuki Kinoshita заједно с месним возачима Heiko-м Tönges-ом и Michael-ом Tischner-ом.

Доста раније, у класи VT2 за возила са задњим погоном и погоном на сва четири точка, тојота Supra бр. 520 Ring Racing-а с ауто-гумама Тоyо такође је освојила своју класу. VT2 класа за кола је с техничким подацима близу производње с моторима величине до две литре и турбом.​​​​​​​
Трећа NLS трка, 69. трка Westfalenfahrt, показало се да је врло успешан догађај за тим с победама у две класе и трофејом за треће место да га однесу кући. Тим нестрпљиво очекује следећу етапу. Светла се гасе... за почетак NLS4, ROWE 6. ADAC Ruhr-Pokal-Rennen 3. августа.