Претрага
Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Европско првенство у атлетици у Риму 2024.

06. јун 2024.

Европско првенство у атлетици одржаће се ове године у Риму, у Италији. Toyo Tires партнер је догађаја шесту годину заредом.

После 50 година, Европско првенство у атлетици вратиће се ове године у Рим од 7. до 12. јуна 2024. На Олимпијском стадиону у Риму, 1.600 атлетичара суочиће се међусобно у 24 различите дисциплине да би показали свој најбољи учинак и освојили медаље.

Toyo Tires такође свакодневно прихвата изазове да би осмислили и произвели ауто-гуме с најбољим одликама. Из тог разлога, Toyo Tires партнер је с Европским првенством у атлетици од 2018. и могла је да се придружи прослави на додели медаља. 

Да би се обезбедило да бројни љубитељи атлетике такође могу да славе с врхунским спортистима, доделе медаља и Насеље навијача у парку Foro Italico имају слободан улаз. За доделе медаља, трг испред Олимпијског стадиона биће претворен у Трг медаља где ће почасти бити двапут дневно представљане током шест узастопних дана (од 6 по подне до 11 увече). Свечаност отварања биће такође одржана 7. јуна у 6 по подне с великом представом и такође ће бити отворена за публику. 

Такође, гледаоци код куће испред својих ТВ екрана могу се радовати не само узбудљивим такмичењима већ и сликама града Рима током 20 км ходања.