Претрага
Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Повратак на тркалиште Ринг

29. мај 2024.

Toyo Tires придружиће се трци издржљивости ADAC RAVENOL 24 сата Nürburgring-а. Тим, Toyo Tires с Ring Racing-ом, такмичиће се у класи SP10 трке која се одржава од 1. до 2. јуна.


 Слике с прошлогодишње трке издржљивости 24 сата Nürburgring-a  

Тим је пријавио двоја кола за трку, обе тојоте GR Supra GT4 EVO. Кола 170 возиће Andreas Gülden, Tim Sandtler и Marc Hennerici. Кола број 171 имаће Takayuki-ja Kinoshita, Heiko Töngesa и Michael-a Tischner-а за воланом. Обоја кола користиће тркачке глатке ауто-гуме Proxes Toyo Tires-а које су развијене у Nürburgring-у. 

Чувена као једна од најтежих трка издржљивости на свету, 24 сата Nürburgring-а имаће 130 кола у 24 класе која ће савладавати пуних 25 км дуг круг на овогодишњој трци. Ове године биће 5. пут како је Toyo Tires учествовала, почевши 2020. Тим је завршио 1. и 2. у квалификационој трци за 24 сата Nürburgring-а који је такође издање серије NSL 2024. Уз пораст самопоуздања тима, свих шест возача из прошле године, укључујући амбасадора робне марке Proxes Takayuki-ja Kinoshita, вратила су се да се боре у овогодишњој трци.   

Очекује се да ће скоро четврт милиона гледалаца посматрати трку на местима око Nürburgring-а. За оне који неће моћи да буду тамо, трка се може гледати уживо на званичном каналу ЈуТуба догађаја: www.youtube.com/@24hnbr  

Proxes је марка ауто-гуме учинка Toyo Tires-а. Пун спектар ауто-гума Proxes може се наћи овде.

Трку такође можете пратити на нашем налогу на Инстаграму @toyotiredeutschland