Претрага
Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Победа у класи на Азијском вандрумском релију

26. август 2024.

Ауто-гуме Open Country M/T Toyo Tires-а обезбедиле победу у класи на Азијском релију 2024.

Тојота Land Cruiser Prado 150 опремљена вандрумским ауто-гумама Toyo Tires-a Open Country M/T за пикап камионете и теренце победила је у својој класи у одељку Т1G (бензинска возила) на 27. Азијском вандрумском релију (AXCR) 2024, одржаном у Тајланду од 11. до 17. августа.
(Лево: Победнички тим FLEX SHOW AIKAWA Racing с TOYO TIRES-ом, Десно: Land Cruiser такмичи се у трци)

AXCR је највећи међународни вандрумски рели у Азији, који признаје FIA. Тим „FLEX SHOW AIKAWA Racing с TOYO TIRES-ом” учествовао је у догађају по први пут за пет година, последњи пут учествовавши 2019. Ове године AXCR је покрио око 2.100 км водећи тркаче од Surat-a Thani-ја у Тајланду до Kanchanaburi-ja.

Возач тима, Masato Kawabata, амбасадор марке Toyo Tires, на почетку је имао неке невоље с колима, али је до петог дана довео кола до другог места. Шестог и последњег дана, кола су учврстила прво место прошавши кроз циљ с вођством од 1 минута и 30 секунди испред следећих кола и победивши у својој класи.

Ауто-гуме кола Open Country M/T, величина: LT265/70 R17, показале су изванредан вандрумски учинак и допринеле су да кола остваре победу у својој класи.

Toyo Tires побољшава учинак гума за пикап камионете и теренце убацујући искуство учешћа у вандрумским тркама одржаним на тешким теренима у развој производа, користећи знање стечено кроз трке да обезбеди повећани висок учинак, висок квалитет и привлачне производе широм света.

[Коментар директора Sho-a Aikawa-a]
„Ова је победа остварена јер је тим био усклађен. Почели смо AXCR 2011. и најзад смо победили. Хвала свима на подршци.”

[Коментар Masato-a Kawabata-a]                                                                                                                                            „Ово ми је други пут да се такмичим на AXCR-у после пет година, али је ово био тежак рели због збира разних чинилаца, као што су кварови мотора и стратегије путање. Ипак, сваки пут када сам причао с члановима тима и својим сувозачем, предузели смо мере и могли смо да напредујемо. Такође, ауто-гуме Open Country нису стварале невоље чак и на најтежем релију, и ја сам још једном схватио да су то поуздане ауто-гуме. Захвалио бих се Toyo Tire-у што ми је пружила ову прилику и свима који су ме подржавали. Много вам хвала.”

■Серија ауто-гума Open Country
Open Country ауто-гума Toyo Tires-ова је главна марка за теренце. Представљена 1983, марка је постигла много великих резултата, с успесима и у Релију Дакар и БАХА 1000, сматраних најтежим међународним вандрумским тркама на свету. Toyo Tires враћа назад знање стечено овим искуствима у развој производа. Висок основан учинак гајен кроз трке и снажан нацрт шара високо су оцењени на тржишту Северне Америке, дому великих теренаца.

У Јапану, производи који користе „бела слова”, која показују имена марке и производа тродимензионалним белим словима са стране ауто-гуме, веома су популарни међу корисницима и возачима окренутим природи и моди који уживају у стварима по мери.

За више података о производу, погледајте овде:
Open Country