Претрага
Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Свејапанско првенство БЕ-ЕМ-ИКС-а

07. октобар 2024.

Toyo Tires биће најважнији спонзор трке 41. свејапанско првенство у бициклизму БЕ-ЕМ-ИКС, која ће се одржати у Oizumi Ryokuchi-ју (Kita-ku, град Saka, префектура Осака) у суботу 12. октобра и недељу 13. октобра.

БЕ-ЕМ-ИКС такмичења подељена су на две категорије: „трка”, у којој се учесници такмиче за завршни поредак на кривудавој стази, и „слободан стил”, у ком учесници изводе вратоломије у оквиру датог времена и надмећу се у оригиналности и тежини. Трка је званичан догађај од Олимпијаде у Пекингу 2008, а слободан стил од Олимпијаде у Токију 2021. Оба догађаја БЕ-ЕМ-ИКС одржана су на овогодишњој Олимпијади у Паризу и привукла су пажњу као део света екстремних спортова. 

Ово је турнир највишег нивоа у Јапану и служи као квалификациони турнир за светско првенство. Спортисти БЕ-ЕМ-ИКС-а из целе државе такмичиће се за звање првака Јапана.  

Да би подржали спортисте БЕ-ЕМ-ИКС-а који изазивају свет, Toyo Tires почео је да спонзорише турнир 2018. и био је најважнији спонзор од 2019. Додатно, три члана GAN TRIGGER-а, првог јапанског професионалног тима БЕ-ЕМ-ИКС-а који је спонзорисала наша компанија, Yoshimura Ikkan, Shimada Ryo и Nishimura Neneka предвиђено је да учествују на овом турниру.  

Као и лане, биће простор за испробавање БЕ-ЕМ-ИКС-а на догађају, омогућавајући онима који пре нису пробали БЕ-ЕМ-ИКС да испробају забаву и узбуђење овог спорта.  

Нашим спонзорисањем овог турнира, ми подржавамо врхунске спортисте на светској позорници помажући да се БЕ-ЕМ-ИКС тркање даље развија.

Да сазнате више, посетите интернетску страницу турнира bmx-nationalchampionships (само на јапанском)