Претрага
Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Vildósola Ст. и Toyo Tires освојили класу на SCORE Баха 500

18. јун 2024.

Трка SCORE Баха 500 одржана је у Енсенади, Баха Калифорнија у Мексику, од 29. маја до 2. јуна. Око 254 тркачких тимова поређало се на почетку 777,26 км дуге и тешке стазе. Ипак, само је 169 тимова прешло завршну линију. Међу њима били су Gustavo Vildósola, његов син Tavo Vildósola, Bryce Menzies, Christopher Polvoorde и Justin Davis, који су се сви поуздали у гуме Open Country M/T-R Toyo Tires-а, тркачку верзију гума Open Country M/T.

С временом од 9 сати, 27 минута и 49 секунди, Gustavo Vildósola лако је поставио пето најбрже укупно време и освојио класу Легенде трофија SCORE возећи на ауто-гумама Toyo Tires десети пут узастопно. Justin Davis такође је успео да иде укорак својом беспрекорном вожњом и ауто-гумама Open Country M/T-R, победивши у класи TT Spec.

Gustavo Vildósola док вози свој камионет Ford Raptor Mason Motorsports бр. 1L
Justin Davis док вози свој камионет Green Army Team TSCO-Chevy бр. 285 

 

Али Tavo Vildósola, Bryce Menzies и Christopher Polvoorde такође су остварили добре резултате на ауто-гумама Open Country M/T-R Toyo Tires-а на 56. трци SCORE Баха 500 и заузели 2, 3. и 4. место у свеукупном поретку. У трци за шампионске бодове Светског пустињског првенства SCORE Tavo Vildósola, Bryce Menzies и Christopher Polvoorde на 1, 2. и 3. су месту у класи Трофи камионета SCORE на половини сезоне.

Да сазнате више о линији ауто-гума Open Country, молимо притисните овде.