Pretraga
Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Svејapansko prvenstvo BE-EM-IKS-a

07. oktobar 2024.

Toyo Tires biće najvažniji sponzor trke 41. svejapansko prvenstvo u biciklizmu BE-EM-IKS, kojа će se održati u Oizumi Ryokuchi-ju (Kita-ku, grad Sakai, prefektura Osaka) u subotu 12. oktobra i nedelju 13. oktobra. 

BE-EM-IKS takmičenja podeljena su na dve kategorije: „trka”, u kojoj se učesnici takmiče za završni poredak na krivudavoj stazi, i „slobodan stil”, u kom učesnici izvode vratolomije u okviru datog vremena i nadmeću se u originalnosti i težini. Trka je zvaničan događaj od Olimpijade u Pekingu 2008, a slobodan stil od Olimpijade u Tokiju 2021. Oba događaja BE-EM-IKS održana su na ovogodišnjoj Olimpijadi u Parizu i privukla su pažnju kao deo sveta ekstremnih sportova. 

Ovo je turnir najvišeg nivoa u Japanu i služi kao kvalifikacioni turnir za svetsko prvenstvo. Sportisti BE-EM-IKS-a iz cele države takmičiće se za zvanje prvaka Japana.  

Da bi podržali sportiste BE-EM-IKS-a koji izazivaju svet, Toyo Tires počeo je da sponzoriše turnir 2018. i bio je najvažniji sponzor od 2019. Dodatno, tri člana GAN TRIGGER-a, prvog japanskog profesionalnog tima BE-EM-IKS-a koji je sponzorisala naša kompanija, Yoshimura Ikkan, Shimada Ryo i Nishimura Neneka predviđeno je da učestvuju na ovom turniru.  

Kao i lane, biće prostor za isprobavanje BE-EM-IKS-a na događaju, omogućavajući onima koji pre nisu probali BE-EM-IKS da isprobaju zabavu i uzbuđenje ovog sporta.  

Našim sponzorisanjem ovog turnira, mi podržavamo vrhunske sportiste na svetskoj pozornici pomažući da se BE-EM-IKS trkanje dalje razvija.  

Da saznate više, posetite internetsku stranicu turnira bmx-nationalchampionships (samo na japanskom)

 

 

Najnovije vesti