Pretraga
Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Toyo Tires pokrovitelj AIG otvorenog prvenstva za žene

20. avgust 2024.

Toyo Tires šestu godinu zaredom sponzoriše AIG otvoreno prvenstvo za žene. Toyo Tires ponovo će biti Pokrovitelj i Zvanična auto-guma ovog značajnog takmičenja u golfu koje će se održati od 22. do 25. avgusta. 

Ove godine, AIG otvoreno prvenstvo za žene biće održano na čuvenom Starom terenu u Sv. Endrjusu, treći put turnir je održan u „Domu golfa” otkad je započeo 1976.  

Jedno od pet najvažnijih nadmetanja u golfu za žene, AIG otvoreno prvenstvo za žene privlači najbolje golferke. Svetski broj jedan, Nelly Korda, na čelu je 144 elitne igračice na ovogodišnjem prvenstvu. 

Američka golferka Lilia Vu vraća se da odbrani svoju pobedu iz 2023. Poslednji put gledaoci su na Walton Heath izdanju AIG otvorenog prvenstva za žene bili počašćeni veličanstvenom završnom rundom od strane Vu koja je počela propisanim brojem udaraca, ali je snažno odmakla od Charley Hull da bi uzela titulu za šest udaraca.  

Toyo Tires partner je AIG otvorenog prvenstva za žene od 2019, kada je odigrano u Woburn-u u Engleskoj. Toyo Tires aktivno će podržavati ovaj značajan sportski događaj na kanalima svojih društvenih medija širom Evrope. 

 

Najnovije vesti