Pretraga
Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Pobeda u klasi na Azijskom vandrumskom reliju

26. avgust 2024.

Auto-gume Open Country M/T Toyo Tires-a obezbedile pobedu u klasi na Azijskom reliju 2024.

Tojota Land Cruiser Prado 150 opremljena vandrumskim auto-gumama Toyo Tires-a Open Country M/T za pikap kamionete i terence pobedila je u svojoj klasi u odeljku T1G (benzinska vozila) na 27. Azijskom vandrumskom reliju (AXCR) 2024, održanom u Tajlandu od 11. do 17. avgusta.
(Levo: Pobednički tim FLEX SHOW AIKAWA Racing s TOYO TIRES-om, Desno: Land Cruiser takmiči se u trci) 

AXCR je najveći međunarodni vandrumski reli u Aziji, koji priznaje FIA. Tim „FLEX SHOW AIKAWA Racing s TOYO TIRES-om” učestvovao je u događaju po prvi put za pet godina, poslednji put učestvovavši 2019. Ove godine AXCR je pokrio oko 2.100 km vodeći trkače od Surat-a Thani-ja u Tajlandu do Kanchanaburi-ja. 

Vozač tima, Masato Kawabat, ambasador marke Toyo Tires, na početku je imao neke nevolje s kolima, ali je do petog dana doveo kola do drugog mesta. Šestog i poslednjeg dana, kola su učvrstila prvo mesto prošavši kroz cilj s vođstvom od 1 minuta i 30 sekundi ispred sledećih kola i pobedivši u svojoj klasi. 

Auto-gume kola Open Country M/T, veličina: LT265/70 R17, pokazale su izvanredan vandrumski učinak i doprinele su da kola ostvare pobedu u svojoj klasi. 

Toyo Tires poboljšava učinak guma za pikap kamionete i terence ubacujući iskustvo učešća u vandrumskim trkama održanim na teškim terenima u razvoj proizvoda, koristeći znanje stečeno kroz trke da obezbedi povećani visok učinak, visok kvalitet i privlačne proizvode širom sveta.  

[Komentar direktora Sho-a Aikawa-a]
„Ova je pobeda ostvarena jer je tim bio usklađen. Počeli smo AXCR  2011. i najzad smo pobedili. Hvala svima na podršci.”  

[Komentar Masato-a Kawabata-a]
„Ovo mi je drugi put da se takmičim na AXCR-u posle pet godina, ali je ovo bio težak reli zbog zbira raznih činilaca, kao što su kvarovi motora i strategije putanje. Ipak, svaki put kada sam pričao s članovima tima i svojim suvozačem, preduzeli smo mere i mogli smo da napredujemo. Takođe, auto-gume Open Country nisu stvarale nevolje čak i na najtežem reliju, i ja sam još jednom shvatio da su to pouzdane auto-gume. Zahvalio bih se Toyo Tire-u što mi je pružila ovu priliku i svima koji su me podržavali. Mnogo vam hvala.” 

■Serija auto-guma Open Country
Open Country auto-guma Toyo Tires-ova je glavna marka za terence. Predstavljena 1983, marka je postigla mnogo velikih rezultata, s uspesima i u Reliju Dakar i BAHA 1000, smatranih najtežim međunarodnim vandrumskim trkama na svetu. Toyo Tires vraća nazad znanje stečeno ovim iskustvima u razvoj proizvoda. Visok osnovan učinak gajen kroz trke i snažan nacrt šara visoko su ocenjeni na tržištu Severne Amerike, domu velikih terenaca.   

U Japanu, proizvodi koji koriste „bela slova”, koja pokazuju imena marke i proizvoda trodimenzionalnim belim slovima sa strane auto-gume, veoma su popularni među korisnicima i vozačima okrenutim prirodi i modi koji uživaju u stvarima po meri. 

Za više podataka o proizvodu, pogledajte ovde:
Open Country

Najnovije vesti